Garage Dhont

 

 

Bij Garage Dhont draait alles rond het leveren van topservice: eerlijk, persoonlijk en kwaliteitsvol. 

Garage Dhont is een familiebedrijf dat al 56 jaar en 3 generaties lang staat voor eerlijke, persoonlijke en kwaliteitsvolle service. 

 

We zijn in 1965 gestart met 1 garage en onze familie is de laatste jaren uitgegroeid tot een enthousiaste, hardwerkende bende van 35 autoliefhebbers, verspreid over 4 vestigingen.

 

 

Een hecht familiebedrijf

 

Jan Dhont is onze “pater familias”. 

 

Het was zijn vader, Ghislain Dhont, die de garage opstartte in 1956. 

Hij is opgegroeid in de garage in Zulte en de passie voor auto’s is hem met de paplepel ingegeven.

 

Jan is al 30 jaar zelf aan het stuur van de Garage Dhont. 

Hij heeft de garage meteen in een hogere versnelling gebracht en heeft het gaspedaal sindsdien niet losgelaten.

 

 

Chantal is onze "mater familias", echtgenote van Jan.

 

Al 30 jaar is zij de immer enthousiaste bezige bij van de garage. 

 

Ze begroet elke klant met haar typische, vrolijke "Goedemorgen, Opel Garage Dhont met Chantal!" en gaat steeds tot het uiterste om ervoor te zorgen dat elke klant topservice krijgt.

 

 

 

 

Gauthier is minstens even bezield, gedreven en hardwerkend als zijn ouders. 

 

Net zoals Jan is ook hij opgegroeid tussen de auto’s en hielp hij al van kinds af aan mee in de werkplaats. 

Hij houdt er nog steeds van om af en toe zelf te sleutelen aan wagens, maar helpt klanten ook even graag bij verkoop en is dag in, dag uit ook in de weer met het managen van de garage.

 

 

Menno, schoonzoon van Chantal en Jan, schoonbroer van Gauthier, is als laatste in 2020 in de zaak gestapt, maar kent de garage al jaren als zijn broekzak en heeft de typische ‘Dhont’ mentaliteit en werkethiek.

 

Hij helpt mee aan het in goede banen leiden van de garage, de receptie, de werkplaats en verkoop.

 

 

Een bedrijf dat is gegroeid maar even dicht bij zijn klanten is blijven staan

Met moeder, vader, zoon en schoonzoon als zaakvoerders, en met zussen en lieven die assistentie verlenen wanneer nodig, blijft Garage Dhont het hecht familiebedrijf dat het altijd is geweest, met focus op eerlijke, persoonlijke en kwaliteitsvolle service.

 

We vinden het belangrijk dat dat familiale gevoel en die persoonlijke service even optimaal blijft voor vier vestigingen zoals we dat vroeger met één vestiging deden. 

 

De voorbije jaren is de garage verviervoudigd op een sneltempo: uitgebreid van de uitvalsbasis Zulte (Machelen), naar nog drie extra vestigingen in Deinze, Waregem en Gavere. Maar nu is het de bedoeling om de snelle groei te consolideren om onze goede, persoonlijke service te kunnen blijven bieden. 

 

 

Een future-proof bedrijf 

Snelle groei consolideren betekent echter niet stilstaan. Want ook de sector verandert snel en wij vinden het heel belangrijk om steeds een stapje voor zijn op de evoluties. We doen dit door ons steeds uit te rusten met de nieuwste materialen en technologieën, door te investeren in laadpalen en andere zaken die morgen een must zullen zijn, en door ons volledig team voortdurend te laten bijscholen.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Garage Dhont bent u aan het juiste adres voor de aankoop van uw nieuwe of tweedehands personen- of bedrijfswagen. 

We hebben drie showrooms, in Deinze, Gavere en Waregem, waar we u kunnen ontvangen voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen.

 

 

In de showrooms te Deinze en Gavere ligt onze focus op het merk Opel. Onze roots liggen bij het merk Opel en wij hebben hier intussen al meer dan 60 jaar ervaring in opgebouwd. In deze showrooms worden alle Opel modellen tentoongesteld en zoeken we samen met u naar de wagen die het best bij u past. 

 

In onze showroom te Waregem heeft u sinds 2020 de keuze uit veel meer merken dan Opel alleen en dat dankzij onze samenwerking met Dex. Hiermee is ons aanbod verbreed én vergroot en is er echt voor elk wat wils.

 

 

Ook voor onderhoud, herstellingen en carrosserie kunt u bij ons terecht.

 

  

Onze vestigingen in Zulte, Waregem en Gavere beschikken over een moderne werkplaats waar wij uw wagen steeds weer opnieuw in perfecte staat brengen. 

Onze carrosserie-afdelingen zijn gecertificeerd met het AVICAR label wat ervoor zorgt dat wij voor alle verzekeringsmaatschappijen en alle merken reparaties kunnen uitvoeren. 

 

We garanderen u op al onze locaties dezelfde uitstekende service en persoonlijke aanpak. Elke vestiging is er dan ook op voorzien dat u op uw gemak kunt wachten terwijl wij uw wagen onder handen nemen. U kan genieten van verse koffie en gratis WIFI in onze zetels, maar u kan ook perfect telewerken aan onze bureaus.

 

 

Samengevat: Waarom kiezen voor Garage Dhont?

 • Steeds in uw buurt met onze vier vestigingen – Deinze, Gavere, Waregem en Zulte
 • Steeds bereikbaar met onze ruime openingsuren, ook op zaterdag en tijdens vakantieperiodes
 • Steeds een ruime keuze aan nieuwe en tweedehandswagens
 • Uitstekende service na aankoop van uw nieuwe of tweedehandswagen
 • Onderhoud & herstellingen van personenwagens en bestelwagens
 • Erkend carrosserie hersteller
 • Bestelwagenspecialist met keuze tot ombouw en inrichting van je bestelwagen
 • Mogelijkheid gratis bandenhotel
 • Meer dan 60 jaar Opel ervaring
 • Verkoop Opel onderdelen & accessoires
 • Nu ook keuze en kennis in alle merken

 

 

Bij Garage Dhont is uw mobiliteit onze prioriteit